Home » Liity jäseneksi!

vuokko.aromaa (at) gmail.com

Liity jäseneksi!

Kokoontuminen

Turun Paasikivi-Seura kokoontuu maanantaisin kerran kuukaudessa. Vuosittain pidämme 7-8 jäseniltaa. Tilaisuudet on pääsääntöisesti tarkoitettu omille jäsenille. Mikäli olet kiinnostunut jäsenyydestä, voita ottaa yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin (yhteystiedot alla)
Jäsenmaksu on 30 €/vuosi  (opiskelijat 15 €). Seurassa on tälllä hetkellä reilut 100 jäsentä.
Kerran vuodessa on tarkoitus järjestää maksuton yleisötilaisuus.

Seuran tapahtumista ilmoitetaan näillä kotisivuilla, sekä Turun Sanomien Menovinkki-osastolla.

Liity jäseneksi

Mikäli olet kiinnostunut Turun Paasikivi-Seuran jäsenyydestä, voit ottaa yhteyttä:  puheenjohtaja Ismo Söderlingiin  (isoder (at) utu.fi    Puh. 050-511 3586) tai sihteerimme Vuokko Aromaahan  (vuokko.aromaa (at) gmail.com   Puh. 050 583 0254). Voit tulla myös seuramme seuraavaan kokoontumiseen ja hakea siinä yhteydessä jäsenyyttä. Jäsenyydet hyväksyy seuran hallitus.