Home » Uutiset » Turun Paasikivi-Seura toimii

Turun Paasikivi-Seura toimii

Seuramme hallitus löytyy oheisesta linkistä 

Vuoden 2023 kesä- ja syysohjelmasta

 

Eurooppa-foorumi pidetään Turussa 30.8 – 1.9.2023. Vakaa tarkoituksemme on, että Paasikivi-Seuramme pitää jälleen perinteisen Venäjä-osion. Teema ja panelistit ovat selvillä. Palaamme aiheeseen, kunhan foorumin pääjärjestäjät lähipäivinä toukokuun aikana julkaisevat alustavan ohjelman. Seuraa sivujamme.

Myös syksyn ohjelmamme on työn alla. Ilmoitamme tapahtumista, kunhan saamme varmistuksen kutsutuilta esiintyjiltä. Syys- ja lokakuussa esiintyjinä ovat ulko- ja turvallisuuspolitiikan korkeat asiantuntijat. Marraskuussa pidämme presidentinvaaleihin liittyvän paneelin. Joulukuussa keskitymme perinteisesti riisipuuroon ja joulupukin odotteluun.

 

Mennyttä vuotta muistellen:

Maanantaina 14.11. vieraaksemme saapui Sitran yliasiamies Jyrki Katainen teemalla ”Euroopan ilmasto- ja energiapolitiikan vaikutukset EU:n ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan”. Erittäin ajankohtaista ja innostavaa esitelmää oli kuuntelemassa 70 seuramme jäsentä.

Yliasiamies Jyrki Katainen. Kuva: Miikka Pirinen/Sitra

 

 

Elokuussa 2022  osallistuimme Turun Eurooppa-foorumiin mielenkiintoisella paneelilla Suomen ja Venäjän tulevista suhteista. Keskusteluun osallistuivat ulkoministeri Pekka Haavisto, ministeri Li Andersson ja suurlähettiläs René Nyberg. Keskusteln johti jäsenemme, professori Anders Blom.

Keskustelu oli vilkasta,. Vasemmalta Anders Blom, René Nyberg, Pekka Haavisto ja Li Andersson

 

Tilaisuutemme sai hyvin mediajulkisuutta

Muistakaa ystävät: Uusi jäsen on yhtä lähellä kuin hyvä ystävänne. Toimivan seuran perusedellytys on aktiivinen ja kasvava jäsenistö!!

Kaikki jäsenet lämpimästi tervetuloa tilaisuuksiimme.

Ismo Söderling, pj.