Vuoden 2022 loppuohjelma

Maanantaina lokakuun 10. päivä alkaen klo 18 teemamme on  ”Poliittiset mannerlaatat liikkuvat”. Tilaisuuden esitelmöitisjöinä ja keskustelijoina ovat professori Elina Pirjatanniemi Åbo Akademista ja johtaja Jukka Savolainen Hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksesta.  Pitopaikka: Turun yliopiston Hammaslääketieteen laitoksen Arje Scheinin -sali. Osoite: Lemminkäisenkatu 2. Tilaisuus on avoin Turun seudun lukioiden oppilaille. Aloitamme kahvituksella klo 17.30   Takapihalla on riittävästi parkkipaikkoja – samoin ulkoa on ohjaus luentosaliin.

Kuvalähteet:  Esitelmöitsijöiden taustainstituutiot

Maanantaina 14.11. vieraaksemme saapuu Sitran yliasiamies Jyrki Katainen. Hänen alustava teemansa  on ”Euroopan ilmasto- ja energiapolitiikan vaikutukset EU:n ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan”. Tilaisuus pidetään Panimoravintola Koulun toisen kerroksen tutussa pääsalissa.

Yliasiamies Jyrki Katainen. Kuva: Miikka Pirinen/Sitra

Koronarajoitukset ovat ainakin toistaiseksi ohi. Toivomme edelleen varovaisuutta tartuntojen suhteen. Ethän tule sairaana tai oireisena tilaisuuteemme.

Mennyttä muistellen:

Elokuussa 2022  osallistuimme Turun Eurooppa-foorumiin mielenkiintoisella paneelilla Suomen ja Venäjän tulevista suhteista. Keskusteluun osallistuivat ulkoministeri Pekka Haavisto, ministeri Li Andersson ja suurlähettiläs René Nyberg. Keskusteln johti jäsenemme, professori Anders Blom.

Keskustelu oli vilkasta,. Vasemmalta Anders Blom, René Nyberg, Pekka Haavisto ja Li Andersson

Tilaisuutemme sai hyvin mediajulkisuutta

Kaikki jäsenet lämpimästi tervetuloa tilaisuuksiimme.