Arvoisat jäsenet, hyvä yleisö,

Turun Paasikivi-seura siirtyy nyt kesätauolle. Seuraava aktiviteettimme on perjantaina 27.8.2021 Turun Eurooppa Foorumissa. Järjestämme tuolloin korkeatasoisen Suomi – Eu – Venäjä -paneelin.  Osallistujamme varmistuvat lähiaikoina – ole kuulolla.

Toukokuun esiintyjämme oli suurlähettiläs Rauno Merisaari Ulkoministeriön ihmisoikeuspolitiikan yksiköstä. Hän esitelmöi maanantaina 10.5.2021 alkaen kello 18 teemasta ”Suomen ihmisoikeuspolitiikka vastakohtaisuuksien maailmassa”. Esitelmä on katsottavissa tästä.

SUURLÄHETTILÄS RAUNO MERISAARI

Maanantaina huhtikuun 12. päivänä klo 18.00  suurlähettiläs Eero Suomisen mielenkiintoisena teemana  oli ”Koreoiden poliittiset umpisolmut”. Esitys striimattiin  koronasta johtuen tuttuun tapaan. Esitys on katsottavissa klikkaamalla tästä

Suurlähettiläs Eero Suominen

Elokuussa osallistumme jälleen omalla ohjelmallamme Turun Eurooppa-foorumiin. Alustavasti sovittu päivämäärä on perjantai 27.8.2021. Seuraa ilmoittelua.

Suunnittelemme syyskuulle pienimuotoista jäsenmatkaa lähistölle tai lähimaille. Jos kyseessä on  ulkomainen matka, niin se suuntautuu korkeintaan Viroon. Tästä enemmän helmikuun vuosikokouksessa. Korona meitä armahtakoon!

Porin prikaatin apulaiskomentaja, eversti  Riku Suikkanen esitelmöi 4.10. teemasta ”Suomen sotilaspoliittinen tilanne”. Hän valottaa myös Suomen ja Ruotsin + muiden Pohjoismaiden välisen sotilaallisen yhteistyön nykytilan ja tulevaisuuden realiteetit.

Marraskuussa esitelmöi oma jäsenemme, dosentti Alpo Juntunen teemasta ”Paasikivi, Tarton rauha ja Itämeren strateginen muutos”.

Joulukuussa  emme perinteisesti kokoonnu.

Paasikivi-Seuran jäsentilaisuudet pidetään NORMAALIOLOISSA Siirtolaisuusinstituutin osoitteessa Hämeenkatu 13, 3. krs. Käynti  Hämeenkadun puoleiselta ovelta.  Viitoitus järjestetään paikalle tilaisuuksien edellä. Kevään 2021 korvaavat esityspaikat ja -tavat kerrotaan ao. ohjelmakohdassa.

SUURLÄHETTILÄS RAUNO MERISAARI

Suurlähettiläs Eero Suominen

Joulukuussa  emme perinteisesti kokoonnu.