Koronasta johtuen kevään 2021 esiintymiset tapahtuvat netissä.

Seuraava esiintyjämme on suurlähettiläs Rauno Merisaari ulkoministeriöstä. Hän esitelmöi maanantaina 10.5.2021 alkaen kello 18 Ulkoministeriön ihmisoikeusosaston toiminnasta. Teema täsmentyy lähempänä tilaisuutta. Jäsenet: tervetuloa kanavalle.

SUURLÄHETTILÄS RAUNO MERISAARI

Maanantaina huhtikuun 12. päivänä klo 18.00  suurlähettiläs Eero Suomisen mielenkiintoisena teemana  oli ”Koreoiden poliittiset umpisolmut”. Esitys striimattiin  koronasta johtuen tuttuun tapaan. Esitys on katsottavissa klikkaamalla tästä

Suurlähettiläs Eero Suominen

Elokuussa osallistumme jälleen omalla ohjelmallamme Turun Eurooppa-foorumiin. Alustavasti sovittu päivämäärä on perjantai 27.8.2021. Seuraa ilmoittelua.

Suunnittelemme syyskuulle pienimuotoista jäsenmatkaa lähistölle tai lähimaille. Jos kyseessä on  ulkomainen matka, niin se suuntautuu korkeintaan Viroon. Tästä enemmän helmikuun vuosikokouksessa. Korona meitä armahtakoon!

Porin prikaatin apulaiskomentaja, eversti  Riku Suikkanen esitelmöi 4.10. teemasta ”Suomen sotilaspoliittinen tilanne”. Hän valottaa myös Suomen ja Ruotsin + muiden Pohjoismaiden välisen sotilaallisen yhteistyön nykytilan ja tulevaisuuden realiteetit.

Marraskuussa esitelmöi oma jäsenemme, dosentti Alpo Juntunen teemasta ”Paasikivi, Tarton rauha ja Itämeren strateginen muutos”.

Joulukuussa  emme perinteisesti kokoonnu.

Paasikivi-Seuran jäsentilaisuudet pidetään NORMAALIOLOISSA Siirtolaisuusinstituutin osoitteessa Hämeenkatu 13, 3. krs. Käynti  Hämeenkadun puoleiselta ovelta.  Viitoitus järjestetään paikalle tilaisuuksien edellä. Kevään 2021 korvaavat esityspaikat ja -tavat kerrotaan ao. ohjelmakohdassa.