Tulevaa ohjelmaa

Paasikivi-seuran jäsentilaisuudet pidetään Siirtolaisuusinstituutin uudessa osoitteessa Hämeenkatu 13, 3. krs. Käynti  Hämeenkadun puoleiselta ovelta.  Viitoitus järjestetään paikalle tilaisuuksien edellä.

Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku   (alk. Thomas Carlyle)

Ystävät !

Koronavirusepidemia jatkuu ja sen myötä kokoontumiskiellot. Pahoittelemme kevään ohjelmatoimintamme väliaikaista hyytymistä.  Mutta ei heitetä kirvestä kaivoon, vaan miestä kehään: seuramme jäsen, professori (emeritus) Heikki Paloheimon videoesitelmä on käytettävissämme. Heikin teemana on  tasavallan presidentin ja hallituksen välisten valtaoikeuksien muutokset vuoden 2000 perustuslaissa. Hän tarkastelee myös, millaisia toimivallan jakoon liittyviä ongelmatilanteita uuden perustuslain aikana eri yhteyksissä on ollut. Esitelmä löytyy osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=TaCiJue66FM

Maanantaina syyskuun 14. päivänä klo 18 vieraaksemme saapuu kansanedustaja Ilkka Kanerva. Hän alustaa Ukrainan tilanteesta – onko rauhaa odotettavissa?

Kansanedustaja Ilkka Kanerva

Tervetuloa jäseneksi Turun Paasikivi-Seuraan. Olemme pirteä 55-vuotias ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan keskittyvä seura. Voit ottaa yhteyttä puheenjohtaja Ismo Söderlingiin tai sihteeriimme Vuokko Aromaahan – seuramme on avoin kaikille ulko- ja turvallisuuspolitiikasta kiinnostuneille. Yhteystietomme löytyvät sivun alareunasta.