Tulevaa ohjelmaa

Paasikivi-seuran tilaisuudet pidetään Siirtolaisuusinstituutin uudessa osoitteessa Hämeenkatu 13, 3. krs. Käynti  Hämeenkadun puoleiselta ovelta.  Viitoitus järjestetään paikalle tilaisuuksien edellä.

Maanantaina marraskuun 11. päivänä  Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala esitelmöi kirkon roolista sovinnon rakentajana ja ylläpitäjänä. Teema täsmentyy lähempänä marraskuuta.

Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala

Tervetuloa jäseneksi Turun Paasikivi-Seuraan. Olemme pirteä 54-vuotias ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan keskittyvä seura. Voit ottaa yhteyttä puheenjohtaja Ismo Söderlingiin tai sihteeriimme Vuokko Aromaahan – seuramme on avoin kaikille ulko- ja turvallisuuspolitiikasta kiinnostuneille. Yhteystietomme löytyvät sivun alareunasta.

Jäsenet: Vuosikokouksen jälkeen (4.2.2019) muistimme kaikkia jäsenmaksuilmoituksella. Tilinumero on entinen eli:  FI27 5710 0420 0814 57  Jäsenmaksun suuruus on 30 €, opiskelijoilta 15 €.  JOS OLET VIELÄ MAKSAMATTA – suoritatko maksun mahdollisimman pian. Kiitos puolestamme.