HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE JÄSENILLEMME

Turun Paasikivi-Seura osallistuu torstaina  elokuun 29. päivänä Turun Eurooppa-foorumin Euroopa-torille. Lavaohjelmassa on klo 11.30-12.15 Turun Paasikivi-seuran paneeli, jonne osallistuvat  turkulaiset politiikan konkarit ja huippunimet Li Andersson (vas.), Ilkka Kanerva (kok.) ja Ville Niinistö (vihr.). Tilaisuuden juontaa seuramme jäsen, professori emeritus Heikki Paloheimo. Teema: ”EU ja Suomen turvallisuus – onko sitä?”. Eurooppa-lava sijaitsee Vähätorilla pääkirjaston edessä. Runsaslukuisina tervetuloa!!

Syyskauden avauksen suorittamme tekemällä  bussimatkan Tampereelle. Olemme Tampereen Paasikivi-seuran vieraana torstaina 19.9.2019. Matkaan sisällytämme myös  kulttuuripitoisen vierailun Visavuorelle katsomaan Kari Suomalaisen ulko- ja turvallisuuspolitiikan alaan liittyviä piirroksia. Sihteerimme toimittaa matkaan liittyvän jäsenkirjeen hyvissä ajoin kesän alussa.

Jäsenet: Vuosikokouksen jälkeen (4.2.2019) muistimme kaikkia jäsenmaksuilmoituksella. Tilinumero on entinen eli:  FI27 5710 0420 0814 57  Jäsenmaksun suuruus on 30 €, opiskelijoilta 15 €.  JOS OLET VIELÄ MAKSAMATTA – suoritatko maksun mahdollisimman pian. Kiitos puolestamme.

Tervetuloa jäseneksi Turun Paasikivi-Seuraan. Olemme pirteä 54-vuotias ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan keskittyvä seura.