Home » Liity jäseneksi!

Liity jäseneksi!

Kokoontuminen

Turun Paasikivi-Seura kokooontuu maanantaisin kerran kuukaudessa. Vuosittain pidetään 8-9 jäseniltaa. Tilaisuudet on pääsääntöisesti tarkoitettu omille jäsenille. Mikäli olet kiinnostunut jäsenyydestä, voita ottaa yhteyttä puheenjohtajaan (yhteystiedot alla)
Jäsenmaksu on 30 €/vuosi  (opiskelijat 15 €). Seurassa on tälllä hetkellä noin 70 jäsentä.
Kerran vuodessa on tarkoitus järjestää maksuton yleisötilaisuus.

Seuran tapahtumista ilmoitetaan näillä kotisivuilla, sekä Turun sanomien Menovinkki-osastolla.

Liity jäseneksi

Mikäli olet kiinnostunut Turun Paasikivi-Seuran jäsenyydestä, voit ottaa yhteyttä:  puheenjohtaja Ismo Söderlingiin  (isoder@utu.fi    Puh. 050-511 3586) tai sihteerimme Marita Siikaan (marita.siika@utu.fi). Voit tulla myös seuramme seuraavaan kokoontumiseen ja hakea siinä yhteydessä jäsenyyttä. Jäsenyydet hyväksyy seuran hallitus.