Maanantaina  12.2.2017  Aalto-yliopiston professorin Jarno Limnellin teemana on Suomen kyberturvallisuus. Prof. Limnell tunnetaan alansa ehdottamana asiantuntijana Suomessa.

Paikka: Turun yliopiston Hammaslääketieteen laitos, Lemminkäisenkatu 2. Pihalla on hyvät parkkitilat.  Tilaisuus alkaa klo 18. Kahvitus klo 17.30 alkaen.

Vuosikokous maanantaina 19.2.2018 klo 18. Aloitamme professori Timo Soikkasen esitelmällä: ”Totuuksia suuresta Urhosta. Mitä Kekkos-dokumentti jätti sanomatta?”. Kahvitus alkaen klo 17.30. Paikka: Siirtolaisuusinstituutti.

Maanantaina 19.3.2018 teemanamme on Kiina. Vieraaksemme saapuu  FT Jukka Aukia, joka väitteli vastikään Kiinan ”pehmeän voiman” käytöstä diplomatiassa.

FT Jukka Aukian esitelmän otsake on ”Silkkitietä Eurooppaan – Kiinan ja EU:n suhteet”.  Paikka: Siirtolaisuusinstituutti. Kahvitus klo 17.30-, esitelmä klo 18-

Maanantai 16.4.2018. Avoimen  yleisötilaisuuden teemana ovat  arktiset ilmastokysymykset. Alustajat ja panelistit: erityisasiantuntija Nina Brander, Valtioneuvoston kanslia (arktiset kysymykset) ja kansanedustaja Ville Niinistö.  Paikka: Turun Pääkirjaston Studio-luentosali,  klo 17-19.

Toukokuussa seuramme vierailee  Tukholmassa (Ulkopoliittinen instituutti, Suomen suurlähetystö). Asiaan palataan lähiaikoina. Alustavat päivämäärät: Lähtö laivalla illalla 16.5. Turusta. Torstaina 17.5. vierailut ja samana iltana lähtö takaisin Turkuun.

Kuukausiesitelmät  pidetään pääsääntöisesti Siirtolaisuusinstituutin tiloissa, osoite: Eerikinkatu 34. Aloitamme kahvituksella klo 17.30. Varsinaiset esitelmät  alkavat klo 18. Lopetamme viimeistään klo 19.30. Seuraava jäsentilaisuutemme on siis maanantaina 15.1.2018 Siirtolaisuusinstituutissa

Tervetuloa jäseneksi Turun Paasikivi-Seuraan. Olemme pirteä 54-vuotias ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan keskittyvä seura.